Giresunspor Galatasaray / Ckpzng2egiolim - Süper lig'de ilk haftanın kapanış maçında giresunspor ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Giresunspor Galatasaray / Ckpzng2egiolim - Süper lig'de ilk haftanın kapanış maçında giresunspor ile galatasaray karşı karşıya geldi.. 7' giresunspor'da balde'nin ceza sahası dışından şutunda top yandan dışarı gitti. On sofascore livescore you can find all previous giresunspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Transfer döneminde takımı gençleştirmeye yönelik takviyeler yapan galatasaray, süper lig'de sezonu giresunspor deplasmanında açıyor. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşıyor. Galatasaray ile giresunspor bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Aygün, öncelikle yeni sezon tüm kulüplere ve camialara hayırlı uğurlu olsun. Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. On sofascore livescore you can find all previous giresunspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. 44 yıl aradan sonra adını süper lig'e yazdıran giresunspor'da kanat ve orta sahaya takviye geldi.

Mkqgvg1ohslqlm
Mkqgvg1ohslqlm from www.spor72.com
44 yıl aradan sonra adını süper lig'e yazdıran giresunspor'da kanat ve orta sahaya takviye geldi. Giresunspor mücadeleyi 10 kişi tamamlarken galatasaray'da ise kerem'e kafa atan marcao kırmızı kart gördü. Transfer döneminde takımı gençleştirmeye yönelik takviyeler yapan galatasaray, süper lig'de sezonu giresunspor deplasmanında açıyor. On sofascore livescore you can find all previous giresunspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Currently, giresunspor rank 11th, while galatasaray hold 9th position. Süper lig'de ilk haftanın kapanış maçında giresunspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak. Defansın arkasına sarkan feghouli'nin şutu kaleci okan'dan döndü.

Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı.

Giresunspor olarak biz sezona sahamızda oynayacağımız galatasaray maçıyla başlayacağız. Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. Giresunspor mücadeleyi 10 kişi tamamlarken galatasaray'da ise kerem'e kafa atan marcao kırmızı kart gördü. Galatasaray ile giresunspor bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir. Süper lig'in yeni takımı giresunspor transferde atağa geçti. Süper lig'de geçen sezon şampiyon beşiktaş ile aynı puanı toplayan galatasaray, averajla ikinci oldu. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşıyor. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak. Giresunspor galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Giresunspor hosts galatasaray in a super league game, certain to entertain all football fans. Galatasaray yeni sezonun ilk maçına giresunspor karşısında çıkmaya hazırlanırken taraftar da maçın detaylarını araştırmaya başladı. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Aygün, öncelikle yeni sezon tüm kulüplere ve camialara hayırlı uğurlu olsun.

12' galatasaray'da taylan, balde'ye yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gördü. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Süper lig'in ilk haftasında galatasaray, deplasmanda ligin yeni takımı giresunspor'a konuk oluyor. Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. Galatasaray'da berkan kutlu, kaleyi yokladı.

3 Pkz6dlwnnpdm
3 Pkz6dlwnnpdm from www.gazetekonya.com
Süper lig'in ilk haftasında galatasaray, deplasmanda ligin yeni takımı giresunspor'a konuk oluyor. Giresunspor mücadeleyi 10 kişi tamamlarken galatasaray'da ise kerem'e kafa atan marcao kırmızı kart gördü. Galatasaray'da berkan kutlu, kaleyi yokladı. 7' giresunspor'da balde'nin ceza sahası dışından şutunda top yandan dışarı gitti. Giresunspor olarak biz sezona sahamızda oynayacağımız galatasaray maçıyla başlayacağız. Transfer döneminde takımı gençleştirmeye yönelik takviyeler yapan galatasaray, süper lig'de sezonu giresunspor deplasmanında açıyor. Hafta mücadelesinde galatasaray, ligin yeni ekiplerinden giresunspor'un konuğu oldu. Galatasaray yeni sezonun ilk maçına giresunspor karşısında çıkmaya hazırlanırken taraftar da maçın detaylarını araştırmaya başladı.

Aygün, öncelikle yeni sezon tüm kulüplere ve camialara hayırlı uğurlu olsun.

Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Defansın arkasına sarkan feghouli'nin şutu kaleci okan'dan döndü. Süper lig'in yeni takımı giresunspor transferde atağa geçti. Aygün, öncelikle yeni sezon tüm kulüplere ve camialara hayırlı uğurlu olsun. Galatasaray'da berkan kutlu, kaleyi yokladı. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşacak. 44 yıl aradan sonra adını süper lig'e yazdıran giresunspor'da kanat ve orta sahaya takviye geldi. Giresunspor olarak biz sezona sahamızda oynayacağımız galatasaray maçıyla başlayacağız. On sofascore livescore you can find all previous giresunspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Currently, giresunspor rank 11th, while galatasaray hold 9th position. Galatasaray yeni sezonun ilk maçına giresunspor karşısında çıkmaya hazırlanırken taraftar da maçın detaylarını araştırmaya başladı.

Hafta mücadelesinde galatasaray, ligin yeni ekiplerinden giresunspor'un konuğu oldu. Transfer döneminde takımı gençleştirmeye yönelik takviyeler yapan galatasaray, süper lig'de sezonu giresunspor deplasmanında açıyor. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşacak. Süper lig'in ilk haftasında galatasaray, deplasmanda ligin yeni takımı giresunspor'a konuk oluyor. Giresunspor hosts galatasaray in a super league game, certain to entertain all football fans.

Rcymg68qeugczm
Rcymg68qeugczm from www.futbolarena.com
Gelişen giresunspor atağında balde'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top yandan dışarı çıktı. Giresunspor hosts galatasaray in a super league game, certain to entertain all football fans. 12' galatasaray'da taylan, balde'ye yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gördü. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Galatasaray, süper lig'de daha önce giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Galatasaray yeni sezonun ilk maçına giresunspor karşısında çıkmaya hazırlanırken taraftar da maçın detaylarını araştırmaya başladı. Galatasaray'da berkan kutlu, kaleyi yokladı. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak.

Hafta mücadelesinde galatasaray, ligin yeni ekiplerinden giresunspor'un konuğu oldu.

Süper lig'de geçen sezon şampiyon beşiktaş ile aynı puanı toplayan galatasaray, averajla ikinci oldu. Giresunspor olarak biz sezona sahamızda oynayacağımız galatasaray maçıyla başlayacağız. Aygün, öncelikle yeni sezon tüm kulüplere ve camialara hayırlı uğurlu olsun. Hafta mücadelesinde galatasaray, ligin yeni ekiplerinden giresunspor'un konuğu oldu. Galatasaray ile giresunspor bugüne kadar 12 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hafta mücadelesinde giresunspor ile galatasaray kozlarını paylaşıyor. 7' giresunspor'da balde'nin ceza sahası dışından şutunda top yandan dışarı gitti. Giresun çotanak spor kompleksi, giresun, türkiye. Süper lig'in yeni takımı giresunspor transferde atağa geçti. Lig'de normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak süper lig'e çıkma başarısı gösterdi. Galatasaray yeni sezonun ilk maçına giresunspor karşısında çıkmaya hazırlanırken taraftar da maçın detaylarını araştırmaya başladı. Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında giresunspor deplasmanına konuk olacak. On sofascore livescore you can find all previous giresunspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama